Vi bygger en ny värld för kedje- och franchisedrift!

Förbättra ert stöd till enheterna och säkra så alla kan uppträda som ett samspelt lag där förändringar blir kommunicerade, genomförda och kontrollerade och kunden står i centrum.

Förvalta din kedja på bästa sätt

Chainformation är ett teknikbolag med huvudkontor i Sverige. Sedan vår start har vi strävat efter att skapa digitala lösningar som hjälper kedjeföretag över hela världen att verkligen utnyttja sin fulla potential.

Vår resa började med ett enkelt koncept – att göra vardagen lättare för kedjor och franchisetagare genom bättre kommunikation, stöd och samordning. Vi ville ge alla kedjor, stora som små, möjligheten att komma in i den digitala världen och driva sin verksamhet mer effektivt och med större framgång.

Idag, mer än två decennier senare, är vår plattform (jo, den är uppdaterad sedan år 2000..!) en integrerad del i dagliga rutiner för hundratals kedjor och tusentals enheter och användare runt om i världen. Från restauranger till detaljhandel, gym och lekland till däckverkstäder, hjälper vi organisationer att optimera sin verksamhet, stärka sitt varumärke, hjälpa sina franchisetagare till bättre affärer och skapa en konsekvent kundupplevelse.

Vi har ett starkt och engagerat team av teknikentusiaster, affärskonsulter, kundtjänstmedarbetare och projektledare som brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service och stöd. Oavsett din kedjas utmaningar och mål, är vi här för att hjälpa dig framåt.

Hos Chainformation tror vi på kraften i starka partnerskap. Vi är övertygade om att framgång inte bara handlar om den teknologi vi erbjuder, utan också om de relationer vi bygger. Därför sätter vi stort värde i att förstå våra kunder, vad de gör om dagarna och vad man brottas med, och strävar efter att vara mer än bara en leverantör – vi vill vara din partner på resan mot framgång.

Välkommen till Chainformation – din partner för effektivare kedjestyrning.”

Ursäkta krånglet och tack för all din hands-on hjälp, ni är den bästa supporten bland de tjänster vi använder.
Sigurd Wodlén Ödman, Franchise Manager

Kahls The & Kaffehandel AB

 

Det vi gör bäst.

Support

Vi lämnar er inte hängandes. Vi finns där för att guida och stötta er hela vägen.

Optimering

Vi är duktiga på att optimera rutiner i verksamheter så att ni kan ta er framåt snabbare.

Automatisering

Skapar nya sätt att driva och auto-matisera rutiner och ledningsarbete.

Vi har förmånen att jobba med många olika kedjor

Vi på Chainformation har gjort detta många gånger. Du kan lita på oss.

Vi förstår att det är viktigt att ert varumärke och kedjan som helhet blir framgångsrik, och vi är dedikerade till att ge er det stöd och de verktyg ni behöver för att lyckas. Vi lägger stor vikt på er feedback och genom att lyssna på alla våra kunder kan vi ständigt förbättra våra produkter och tjänster så de utvecklas i takt med våra kunders verkliga behov.

Vi har stor nytta av de digitala checklistor vi skapat för att på ett kontrollerat och grundligt sätt säkerställa att alla våra anläggningar arbetar efter vårt koncept. I plattformen delar vi också dokument, mallar och uppgifter.

Sofia Tegelman
Verksamhets- och Franchiseansvarig

Vi behövde en intelligent mjukvaruplattform som underlättade den dagliga kommunikationen och som kunde vägleda och utbilda våra 170 butiker om vårt varumärkeskoncept.

Anders Lundblad
Marknadschef

With 3 different brands in the Social Eatertainment Group portfolio the aspect of fluent internal communication is very important for us.

We have been using Chainformation since 2003, but this platform is so much more than just a communication channel. It also helps us to simplify and streamline daily operations at our venues, become more efficient in operational support and quality assurance within all our brands.

Rasa Jonyte
Project & Operations Support Manager, O’Learys, Sing Sing & Harrys