En plattform med integrerade funktioner så ni enkelt kan hantera och digitalisera handböcker, kommunikation och checklistor för alla viktiga rutiner i hela kedjan.

Chainformation finns till för de kedjeföretag som vill utveckla och förbättra sig, som vet att stå still betyder att falla tillbaka och därför proaktivt söker de bästa lösningarna för att driva kedjan mot konceptefterlevnad, tillväxt och lönsamhet.

Med en mängd smarta och lättanvända funktioner förenklar och effektiviserar vår plattform många rutiner driften av er kedja, så att de riktlinjer för affärskoncept och varumärke m.m. som utarbetats efterföljs, samt att informationsutbytet och kunskapsöverföring mellan era olika driftsenheter och medarbetare sker smidigare.

Plattformen som är molnbaserad gör att all information och funktionalitet alltid är tillgänglig oavsett var ni befinner er – vare sig ni väljer att använda mobilen, plattan eller datorn. Vi garanterar att systemet har en tillgänglighet som överstiger 99,95%.

Vårt system är skalbart, flexibelt och anpassas för att matcha era unika behov, storlek, ekonomi och organisationsstruktur. Alla funktioner, oavsett vilka ni väljer, integrerar sömlöst med varandra. Så växer ni, växer plattformen med er och utökad funktionalitet för fler driftsenheter och användare tilldelas enkelt allt eftersom.

Välj vilken funktion du vill läsa mer om i listan eller hör av dig för en demo!


Interaktiva och smarta checklistor

Hjälp dina medarbetare i deras dagliga rutiner och säkerställ att återkommande och kritiska uppgifter blir uppmärksammade och genomförda med hjälp av interaktiva checklistor.

Läs mer >>

Det optimala sociala nätverket

Dela en händelse från din butik, gratulera en restaurang till en utmärkelse eller kommunicera viktiga nyheter från huvudkontoret, allt i en social miljö som känns bekant och intuitiv.

Läs mer >>

Roll- och områdesstyrd åtkomst

En kraftfull och flexibel rättighetsstruktur möjliggör målgruppsanpassad delning och passar alla typer av organisationsstrukturer och -storlekar.

Läs mer >>

Digital handbok

Ha full kontroll över vilken information som är den senaste och den korrekta som gäller.

Läs mer >>

Loggning

Hur vet du att all information som finns tillgänglig verkligen läses? Med avancerade statistikfunktioner får du full kontroll på att alla tar till sig rätt information.

Läs mer >>

Fil- och mediabibliotek

Dela och kom åt viktiga filer, kampanjmedia och marknadsmaterial från ett integrerat mediabibliotek där rollbaserad åtkomst möjliggör konstant åtkomst till relevanta filer i rätt tid.

Läs mer >>


Vill du se detta live?

Boka en 15 min on-line demo. Vi tycker lika lite om tjatiga säljare som du, så om du efter detta inte känner att det är något för er lovar vi att inte störa dig igen.

Branch
Café/RestaurangButikServiceGym/fitnessAnnan

Läs gärna vår Privacy policy