En social plattform som främjar samarbetet inom kedjan

Det sociala samspelet online blir allt viktigare, inte minst på arbetsplatser. Men hur tillfredställer ni era medarbetares sociala behov utan att förlora all insyn och kontroll?

I vår plattform känner användarna igen sig från andra sociala plattformar, och helt utan upplärning kommer de snabbt kunna dela inlägg och bilder, kommentera, gilla och tagga varandra.

Från huvudkontorets sida bestämmer ni i vilken grad medarbetarna skall kunna nå ut med sina inlägg. Innehåll som delas i systemet kan inte ”oavsiktligt” delas utanför er organisation.

Ni kan låta den sociala kommunikationen vara öppen i hela kedjan, låta användarna enbart kommunicera i den egna butiken eller restaurangen, eller ta bort funktionerna helt. Det är även fullt möjligt att skapa ett kluster av enheter där exempelvis alla butiker med samma ägare tillåts interagera med varandra.

Vi garanterar också att ni har fullständigt ägande av all information och att det inte finns några ”nyfikna” ögon eller utomstående aktörer som har tillgång.

Automatiska nyheter i det sociala flödet

Alla viktiga uppdateringar och nyheter i systemet genererar inlägg i medarbetarnas egna flöden så att användare automatiskt blir uppmärksammade om dem. De når snabbt innehållet och kan lämna synpunkter och frågor som direkt genererar notiser till nyhetens skapare.

För ämnesspecifika diskussioner finns även funktionen ”forum”, där alla eller ett urval av medarbetarna kan ta upp problem eller frågor, diskutera förslag och föreslå lösningar.

Kommunicera i kedjan på era villkor, uppifrån och ner, kors och tvärs eller alla med alla – det är ni som sätter reglerna.

Vill du veta mer?

Boka en demo så berättar vi mer. Om detta inte är något för dig så lovar vi att inte störa dig igen.

Branch
Café/RestaurangButikServiceGym/fitnessAnnan

Läs gärna vår Privacy policy