Fil- och mediebibliotek

Ett bibliotek för allt ditt digitala material

Vårt integrerade filbibliotek gör det möjligt att ladda upp och dela alla typer av filer, från bilder och videor till PDF-dokument. Så snart en fil laddas upp eller uppdateras genererar systemet automatiskt ett inlägg i nyhetsflödet så att ingen riskerar att missa en uppdatering.

Ladda upp material snabbt med vårt gränssnitt ”dra-och-släpp” och ladda upp flera filer samtidigt när det behövs. Om en fil behöver uppdateras eller bytas ut går det snabbt och enkelt att göra det samtidigt som befintliga länkar och referenser förblir intakta.

Hitta rätt fil vid rätt tidpunkt

Dynamiska taggar kan läggas till alla typer av filer så att de är lätta att gruppera och hitta. Samma fil kan hittas på flera olika sätt beroende på vad du och dina medarbetare letar efter. En marknadsföringsbudget i Excel kan till exempel hittas oavsett om du söker efter taggen ”budget” eller ”marknadsföring”.

Biblioteket söker och indexerar även text i filtyper som stöds, t.ex. PDF, XLS, DOC och PPT. Användarna hittar dessa dokument om ett eller flera nyckelord finns i innehållet. Du behöver inte manuellt skapa en stor lista med nyckelord. Det kommer automatiskt att tas om hand åt dig.

Skicka rätt filer till rätt mottagare

Precis som allt innehåll på plattformen får uppladdade filer unika delningsrättigheter för att säkerställa att de endast kan nås av de avsedda mottagarna. Kampanjmaterial kommer att nå butikscheferna i tid för kampanjlanseringarna, budgetdokumenten kommer endast att delas med ekonomiavdelningen och de roliga bilderna från ert senaste personalarrangemang kommer att delas med alla i kedjan.

Du kan också ange delningsrättigheter i systemet så att dina anställda kan ladda upp och dela filer lokalt i sin butik eller restaurang eller i ett kluster av flera butiker eller restauranger. Det är till och med möjligt att skapa profiler för externa användare så att de kan ladda upp och hämta filer utan att någonsin få tillgång till andra delar av plattformen. Det är perfekt för att arbeta med leverantörer och externa byråer.