Digital handbok och dokumenthantering

Digitalisera hanteringen av Handböcker och Manualer med Chainformation

I en snabbrörlig värld där förändring är den enda konstanten, är det viktigare än någonsin för kedjor och franchiseverksamheter att ha sina manualer, handböcker och andra dokument på ett lättåtkomligt och organiserat sätt. Dessa dokument är inte bara papper eller digitala filer – de är kärnan i er verksamhet, de definierar er kultur, era standarder och era processer. Om detta inte är lätt tillgängligt för alla som jobbar i verksamheten, från VD till Timmisar, är det mycket svårt att hälla en konsekvent kvalitet i driften. 

Varför digitala handböcker och manualer är så viktiga

En enhetlig kundupplevelse, oavsett vilken plats eller enhet kunden besöker, är avgörande för att bygga förtroende. Och enhetlighet börjar med klara och konsekventa instruktioner. Men för att dessa instruktioner ska vara effektiva, måste de vara aktuella. I takt med att marknaden förändras, teknologi utvecklas och kundbehov skiftar, behöver dina processer, rutiner och riktlinjer uppdateras – utan fördröjningar.

Smart, Säkert & Sömlöst med Chainformation

Med Chainformation ger er den smidighet ni behöver. Uppdatera, dela och komma åt era dokument var som helst i världen från vilken enhet som helst. Intuitiva rättigheter och behörigheter säkerställer att rätt information når rätt person, och inbyggd statistikspårning ger insikt om vem som har – eller inte har – tagit del av kritisk information.

Inga fler gamla versioner, inga fler missade uppdateringar. Bara aktuell, relevant information tillgänglig precis när den behövs, optimerad för läsning på alla enheter och plattformar 24/7. Du kan enkelt hantera text, bilder, filer, länkar och videor. Bädda in externt innehåll, sök och organisera informationen med intelligenta taggar. Varje sida har dessutom en ändringslogg, vilket garanterar att varje uppdatering spåras och versionshanteras automatiskt. När du dessutom kan koppla handböckernas rutiner till interaktiva digitala checklistor har du en enormt kraftfull plattform till ditt förfogande. 

 

Sluta förlita er på föråldrade system

Vi har alla varit där: letat igenom Inboxen efter ett specifik dokument, grävt i en Dropbox eller kämpat med en klumpig pdf. Dessa metoder är inte bara tidskrävande, de är opålitliga. Värdefull information kan lätt försvinna i det digitala “svarta hålet” av Sharepoint eller i trådarna i en chattapp och andra liknande system.

Med Chainformation behöver ni inte oroa er för borttappade filer eller utdaterad information. Allt finns organiserat, lättillgängligt och spårbart.

Chainformations digitala plattform är mer än bara ett verktyg för att hantera handböcker och manualer. Det är en investering i er verksamhets framtid, effektivitet och tillväxt. Med alla dokument på ett och samma ställe, redo att uppdateras och delas närhelst det behövs, kan ni fokusera på det ni gör bäst – att hjälpa er verksamhet och medarbetare växa.

Välkommen till en modern, effektiv och sömlös hantering av era viktigaste resurser.
Välkommen till Chainformation.