Skapa, redigera och dela information med smarta funktioner

Att dela information till era medarbetare i kedjan går snabbt och enkelt med Chainformation Platform. På nolltid skapar ni en handbokssida, eller sida med vilken annan typ av information som helst, som förses med intuitiva rättigheter och delas enbart till de medarbetare som berörs av informationen. Mottagarna kan vila tryggt i vetskapen om att vad de kan se också är relevant för dem, vilket spar tid när de slipper sålla bland överflödig information.

Skapa, dela och läs information från mobilen, surfplattan eller datorn, var ni än befinner er i världen. Självklart finns det inga krav på andra program, appar eller plugins för att dela eller läsa sidorna.

I sidorna hanterar ni enkelt text, bilder, filer, länkar, och video. Dessutom kan ni bädda in externt innehåll så som en kalender, en graf eller varför inte en enkät. Med intelligenta taggar kan allt innehåll snabbt sorteras utifrån flera variabler och blir enkel att söka fram.

Versionshantering

Alla sidor som skapas i systemet versionshanteras, så att alla ändringar kan spåras och återställas. Versionshanteringen sköts helt automatiskt i bakgrunden och nya versioner skapas så fort en sida sparas, utan några som helst krav på manuell hantering.

Statistik och spårning

Dessutom spåras alla sidor av statistikfunktionaliteten i systemet och det är enkelt att ta fram rapporter på vem som läst vad, eller vad som kanske är ännu viktigare att veta – vilka som inte har läst viktiga uppdateringar, handböcker, marknadsföringsnyheter eller annan driftsinformation.