Allt du behöver för att effektivt dela information i kedjan

Med basicpaketet får ni en plattform som blir navet för all intern kommunikation i kedjan. Alla standardinställningar finns redan på plats och utöver det får ni tre timmars helt kundanpassad hjälp att forma plattformen efter just er kedjas behov.

Onboarding med uppstartshjälp

Onboarding betyder att vi ser till att du och din verksamhet kommer igång, att Admins får en grundutbildning och effektiv starthjälp.

Med vår hjälp konfigurerar vi tillsammans alla funktioner efter era behov. Ingen teknisk kompetens krävs, allt hanteras med de inbyggda verktygen och inställningarna.

Ni har full tillgång till vårt bibliotek av hjälpvideos och för att ytterligare hjälpa er på vägen ingår tre timmars on-linemöten som ni själva kan planera. Där går vi gemensamt igenom er setup via skärmdelning och hjälper er att arbeta fram den bästa strukturen för just er verksamhet.
Behöver ni mer hjälp, då kommer vi tillsammans överens om ett projekt.

Alla basmoduler

Basicpaketet innehåller alla våra basmoduler, så som användarhantering och ett intelligent rättighetssystem, ett socialt nätverk, möjligheten att skapa och dela digitala handböcker och annan information online, ett integrerat fil- och mediebibliotek, kontinuerlig loggning av aktivitet och tillhörande smarta rapporter. Läs gärna mer om alla våra funktioner här.

Helt mobilanpassat

Hela plattformen är så kallat responsiv och anpassar sig sömlöst efter den skärmstorlek användaren har. Ni kan jobba med plattformen direkt i webbläsaren på alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

I Pluspaketet ingår även appar för IOs och Android vilket gör att all personal kan få pushnotiser så snart det kommer uppdateringar, checklistor eller inlägg i forumgrupper. Läs mer här

Lagring

10 GB lagring ingår, men ytterligare lagring kan köpas till vid behov. För mer information, se våra övriga priser.

Språk

Ett (1) systemspråk ingår och fler språk kan köpas till vid behov. För mer information, se våra övriga priser.

Sidmall

Det ingår en färdigskapad sidmall som ni kan använda till de digitala handbokssidorna och övriga sidor/information. Utöver det kan ni själva skapa ett obegränsat antal ytterligare sidmallar.

Roller och rättigheter

Det ingår tre färdigskapade roller med standardiserade rättigheter (som kan ändras helt efter era behov). Ni är helt fria att skapa en obegränsad mängd roller, användare, driftsenheter, områden och affärsområden, samt subområden och kluster av driftsenheter.

Taggar

Taggar är som kategorier/etiketter för allt innehåll i plattformen.
Det ingår 5 stycken standardtaggar som mall, och ni kan fritt ändra dessa taggar och skapa fler allteftersom behov uppstår.

Plattformslayout

I paketet ingår en standardsetup av layout och färgtema, detta kan ni sedan ändra själv utifrån era behov.

Loggning

Ni får tre färdiginställda urval i statistik- och loggningsmodulen som mallar. Ni kan via inbyggda filer själva skapa en obegränsad mängd urval.

Support

Fri support på alla Chainformation moduler för ert huvudkontors administratörer.

Prova gratis i 30 dagar

Branch
Café/RestaurangButikServiceGym/fitnessAnnan

Läs gärna vår Privacy policy